Vooraankondiging Zuid-Hollandse Bestuurdersdag op 25 mei a.s. in Ouddorp

Op vrijdag 25 mei a.s. organiseren de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG) en de gemeente Goeree-Overflakkee van 10.00 – 14.30 uur een Zuid-Hollandse Bestuurdersdag, een netwerkgelegenheid voor zittende en nieuwe gekozen raadsleden en wethouders en voor burgemeesters. Ook gemeentesecretarissen en griffiers zijn uiteraard van harte welkom.

Ongeveer twee maanden na de gemeenteraadsverkiezingen stellen wij gemeentebestuurders graag in de gelegenheid elkaar op een aantrekkelijke locatie te ontmoeten en te informeren. Plaats van samenkomst is het Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp.

Wat kunt u verwachten? Rond het centrale thema “Lokaal bestuur in de participatiesamenleving” krijgt u inspirerende voorbeelden aangereikt vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee. Inhoudelijke en aantrekkelijke excursies zullen die verder illustreren.

Tijdens het deel Algemene Leden Vergadering van de VZHG maakt u nader kennis met de vereniging en een aantal andere organisaties uit het netwerk. Waar ontmoeten deze organisaties elkaar en bij welke opgaven trekken zij gezamenlijk op? Ook de provincie Zuid-Holland zal zich hierbij presenteren. De deelnemers zullen ook worden toegesproken door Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Tijdens een lunch-pensant zal u worden geïnspireerd over actuele opgaven waar u de komende bestuursperiode zeker mee te maken zult krijgen. Afsluitend kunt u een informatiemarkt bezoeken.

Noteert u deze bijeenkomst alvast in uw agenda. Verdere gegevens over het programma en wijze van aanmelding volgen later.

Wij hopen u op 25 mei a.s. te mogen begroeten en zien uit naar uw komst.

Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten
Mirjam Salet
voorzitter

Gemeente Goeree-Overflakkee
Ada Grootenboer
burgemeester

Twitter

VZHG journaal

Bekijk hier de nieuwste uitgave van het VZHG journaal.