• IconSpace Office, Prinses Beatrixlaan 2, 2595 AL, Den Haag
  • Icon10 oktober 2023
  • Icon10:30 tot 16:30 uur
  • Icon Beleidsmedewerkers

De provincie Zuid-Holland, Gemeente Noordwijk, Netherlands Space Office en NL Space Campus, nodigen beleidsmedewerkers uit voor de allereerste editie van het evenement ‘satelliettoepassingen voor overheden’ op 10 oktober 2023 in Den Haag.

Dit evenement is onderdeel van The Space Week en richt zich op beleidsmedewerkers van gemeenten in de provincie Zuid-Holland. Tijdens deze middag maakt u kennis met mogelijke satelliettoepassingen bij overheden en wat die kunnen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het meten van hittestress in stedelijke gebieden en het meten van bodemdaling ten behoeve van informatiegestuurd rioolbeheer. Het wordt een interactieve middag met concrete cases en mogelijkheden om in contact te komen met het space ecosysteem.

Praktisch

Dit is een besloten evenement en voor dit evenement zijn 80 plaatsen beschikbaar voor genodigden en beleidsmedewerkers werkzaam bij overheden in de regio Zuid-Holland. In verband met identiteitscontrole is registratie voor dit evenement verplicht en mogelijk tot 6 oktober. Lees hier voor meer informatie en de mogelijkheid voor registratie.

Info en aanmelden 

 

Meld je nu aan

Satelliettoepassingen voor overheden

Arrow

Schrijf je in voor de VZHG nieuwsbrief